Vesti

print


27.09.2023.

Predstavnici Direkcije za vodne puteve, Ljubiša Mihajlović i Bojana Nedović učestvovali su na Forumu zainteresovanih strana projekta „Preparing FAIRway 2 works in the Rhine-Danube corridor”

U okviru realizacije međunarodnog projekta „Preparing FAIRway 2 works in the Rhine-Danube corridor“ uspostavlјen je Forum zainteresovanih strana koji predstavlјa multidisciplinarno telo za unapređenje kvaliteta projekta kao i za razmenu informacija.



Forum se uspostavlјa sa cilјem da omogući širok doprinos i uklјučivanje organizacija civilnog društva koje su zainteresovane za projekat. Uklјučene strane daju nezavisne i profesionalne doprinose, smernice za projekat i podstiču diskusiju i daju preporuke i savete o različitim pitanjima u vezi sa projektom.



Predstavnici Direkcije za vodne puteve Bojana Nedović i Ljubiša Mihajlović, održali su prezentacije koje se odnose na trenutni status aktivnosti modelovanja zajedničkog sektora Dunava sa Republikom Hrvatskom kao i pregled efekata novoizgrađenih hidrotehničkih građevina na delu Dunava nizvodno od Bačke Palanke. Sastanak je doprineo uklјučivanju zainteresovanih strana u realizaciju projekta i informisanje učesnika o dosadašnjim aktivnostima Direkcije u okviru projekta.


Nazad



Ključne reči za povezane vesti:
forum, FAIRway



preuzimanje-dokumenata

informator

javne nabavke

foto-galerija

newsletter

Konkursi



Informator o radu
Registar administrativnih postupaka

Stakeholders' Forum


DAVID obrasci


post