print


16.05.2011.



Industrijski forum
u okviru projekta RISING biće održan 01. Juna 2011. godine, u Kladovu, u hotelu Aquastar Danube. Organizator foruma je Direkcija za vodne puteve, u saradnji sa via donau – austrijskom kompanijom za plovne puteve. Cilj ovog događaja je promocija rečnih informacionih servisa i njihovog značaja za razvoj unutrašnje plovidbe u Republici Srbiji. Očekuje se veliki broj učesnika iz zemlje (uključujući predstavnike ministarstva, državnih institucija koji su korisnici RIS-a, brodarskih kompanija, logističkih kompanija, luka, privredne komore, obrazovnih institucija), kao i iz drugih podunavskih zemalja (u vidu administracija za plovne puteve i RIS operatera). Radni jezici foruma će biti srpski i engleski, uz simultani prevod.

Molimo Vas da potvrdu učešća i spisak učesnika iz Vaše institucije (maksimum dvoje) dostavite elektronskim putem, na e-mail adresu imitrovic@plovput.rs, najkasnije do 25. maja 2011. godine. Broj učesnika je ograničen kapacitetom konferencijske sale.

RISING je istraživačko-razvojni projekat koji je kofinansiran u okviru FP7 programa EU. Radi se o trogodišnjem projektu (2009-2012), čiji je cilj istraživanje mogućnosti primene rečnih informacionih servisa u poslovanju privatnog sektora i integracija unutrašnje plovidbe u intermodalne transportne lance. Direkcija za vodne puteve je jedina organizacija iz Srbije koja je partner na ovom projektu. Više informacija o projektu RISING možete pronaći na zvaničnoj internet prezentaciji projekta (www.rising.eu), kao i na internet prezentaciji Direkcije za vodne puteve.


Nazad



Ključne reči za povezane vesti:
RISING, industrijski forum



preuzimanje-dokumenata

informator

javne nabavke

foto-galerija

newsletter

Konkursi



Informator o radu
Registar administrativnih postupaka

Stakeholders' Forum


DAVID obrasci


post