Vesti

print


28.11.2023.

Svečanom akademijom koja je održana u Domu kulture "Studentski grad" u četvrtak 23. novembra 2023. godine obeležena je proslava 55 godina rada Studentskog centra "Beograd".



Proslavi su prisustvovali predstavnici Ministarstava, državnih institucija, Beogradskog univerziteta, studentskih organizacija, partneri i prijatelјi Studentskog centra "Beograd".


Obeležavanju 55. godina rada Studentskog centra prisustvovao je u ime Direkcije za vodne direktor Aleksandar Pantelić, uz čestitke na ovom značajnom jubileju i želјu da se u budućnosti produbi saradnja koju su ove dve institucije nedavno i formalno pokrenule.



Direkcija za vodne puteve i Ustanova studentski centar "Beograd" potpisali su 22. avgusta 2023. godine Sporazum o saradnji koji ima za cilј da promoviše aktivnosti Direkcije za vodne puteve i pozove zainteresovane studente da se prijave za stručnu studentsku praksu u prostorijama Direkcije za vodne puteve.



Pored ovog Sporazuma, Direkcija za vodne puteve je u prethodnih godinu dana ostvarila značajan napredak u afirmaciji svojih aktivnosti, učestvovanjem u organizovanju studentske prakse i angažovanju studenata završnih godina, sa cilјem da u bliskoj budućnosti rezultati ove saradnje donesu pozitivne rezultate svim zainteresovanim stranama. Kako mladim stručnjacima u sticanju neophodnog iskustva i znanja, tako i Direkciji za vodne puteve koja prepoznaje važnost obučavanja novih generacija i potrebu za popunjavanjem radnih mesta u bliskoj budućnosti.


Nazad



Ključne reči za povezane vesti:
studentski, centar, proslava



preuzimanje-dokumenata

informator

javne nabavke

foto-galerija

newsletter

Konkursi



Informator o radu
Registar administrativnih postupaka

Stakeholders' Forum


DAVID obrasci


post