print


02.08.2013.

Obaveštavaju se sva preduzeća vodnog saobraćaja i vodoprivrede, zapovednici i starešine plovila, nadležni organi i organizacije, plovidbene agencije, marine, nautički klubovi i ostali zainteresovani učesnici u plovidbi,

da će od 02.08.2013 do 30.09.2013 godine, bager ''MLAVA'' otpočeti radove na čišćenju nanosa na ulazu u Zimovnik na km 1401+500 rukavca reke Dunav.

Strogo se zabranjuje ulazak i izlazak u Zimovnik odnosno rukavac reke Dunav za sve brodove bez saglasnosti LK Apatin.

Upozoravaju se vlasnici čamaca, jahti da prilikom ulaska i izlaska iz Zimovnika isklјučivo plove uz desnu obalu rukavca reke Dunav ograničenom brzinom do 5 km/č.

Vlasnici čiji su čamaci vezani uz levu obalu rukavca reke Dunav, od ''Napretka'' do Marine treba da ih sklone sve do završetka radova u Zimovniku.

Svaki prekršaj odredaba ovog „Saopštenja brodarstvu“ smatraće se prekršajem unutrašnje plovidbe i kazniće se po Zakonu o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama( Službeni Glasnik RS br. 73/10).

U slučaju bilo kakvih dodatnih obaveštenja i objašnjenja zbog bezbednosti plovidbe, obratiti se LK Apatin na telefon 025/772-245 u radno vreme, a van radnog vremena na mobilni tel. šefa LK Apain 062/8896627(24 časa).

ŠEF LUČKE KAPETANIJE APATIN
Uroš Stojković


Nazad



Ključne reči za povezane vesti:
Bagerovanje



preuzimanje-dokumenata

informator

javne nabavke

foto-galerija

newsletter

Konkursi



Informator o radu
Registar administrativnih postupaka

Stakeholders' Forum


DAVID obrasci


post