print


18.11.2013.

Obaveštavaju se vlasnici i starešine malih plovnih objekata, čamaca i plutajućih objekata da obzirom na nastupajući zimiski period 2013/2014 i moguću pojavu leda, ledohoda i ledostaja da blagovremeno a najkasnije do 15.12.2013. godine u interesu bezbednosti unutrašnje plovidbe, sprečavanja ugrožavanja lјudskih života, životne sredine i materijalnih dobara, blagovremeno uklone svoja mala plovila, čamce, plutajuće objekte, kao i druge plovne objekte sa plovnog puta u za to određena zimska skloništa obzirom na posledice koje mogu proisteći usled uklanjanja plovidbenih oznaka sa plovnog puta i pojave leda, ledostaja i ledohoda.

Preporuka Lučke kapetanije Novi Sad je da se na području njene teritorijalne nadležnosti koriste sledeća zimska skloništa namenjena smeštaju malih plovnih objekata (čamaca i plutajućih objekata) za predstojeći zimski period 2013/2014 godine i to:

Na km 1298+500 leva obala, ulaz u rukavac «Tikvara» kod Bačke Palanke, gde je moguć smeštaj i zimovanje velikog broja malih plovila (čamaca i plutajućih objekata).
Na km 1272+000 leva obala, ulaz u Begečki rukavac (Čerevićka skela) kod mesta Futog gde je moguć smeštaj i zimovanje većeg broja malih plovila (čamaca i plutajućih objekata).
Na km 1268+500 desna obala, ulaz u Beočinski rukavac kod mesta Beočin, gde je moguć smeštaj i zimovanje većeg broja malih plovila (čamaca i plutajućih objekata).
Na km 1257+700 leva obala, ulaz u rukavac «Dunavac» kod Novog Sada, gde je moguć smeštaj i zimovanje velikog broja malih plovila (čamaca i plutajućih objekata).
Na km 1247+000 ulaz u rukavac «Subić» kod naselјa Šangaj, gde je moguć smeštaj i zimovanje većeg broja malih plovila (čamaca i plutajućih objekata).

Iz Lučke kapetanije Novi Sad, dana 18.12.2013. godine, broj 342- 16/13 USB.

LUČKI KAPETAN
Oreb Boris


Nazad



Ključne reči za povezane vesti:
Zimovnici



preuzimanje-dokumenata

informator

javne nabavke

foto-galerija

newsletter

Konkursi



Informator o radu
Registar administrativnih postupaka

Stakeholders' Forum


DAVID obrasci


post