Vesti

print


19.07.2023.

U sredu 12. jula, Direkcija za vodne puteve dočekala je studente koji će u naredna tri meseca učestvovati na praksi vezanoj za usavršavanje i sticanje iskustva u delatnostima kojima se Direkcija bavi.



Direktor Aleksandar Pantelić, ugostio je u svečanoj sali Direkcije troje studenata završnih godina osnovnih i master studija koji su izabrali Direkciju za vodne puteve kao mesto gde će sprovesti svoju praktičnu nastavu i steći potrebna iskustva za dalji razvoj karijere.



Pored gospodina Pantelića, upoznavanju sa poslovima Direkcije i načinom rada kao i sa pravilima po kojima će praksa biti organizovana prisustovovali su i gospodin Ljubiša Mihajlović, šef odseka za rečne informacione servise, gospođa Milica Ćurčić zadužena za izdavanje uslova, mišljenja i saglasnosti, Miroslav Grnčarski, načelnik Odeljenja za obeležavanje vodnih puteva, Siniša Ivin, zadužen za hidrografska merenja i Srđan Đalović, šef Odseka za hidrografska merenja.



Studenti su upoznati sa mentorima koji će ih voditi kroz čitav proces prakse, dok je prema ranijem Sporazumu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Univerziteta u Beogradu obezbeđena i tehnička podrška odnosno oprema potrebna za obavljanje praktične nastave koja će trajati do oktobra meseca.



Gospodin Aleksandar Pantelić je nakon upoznavanja i predstavljanja prisutnih, radom Direkcije i plana prakse, poželeo studentima mnogo sreće u prvim koracima razvijanja njihove buduće karijere sa nadom da će i nakon završetka njihove prakse doći do saradnje na još značajnijem nivou, a na obostrano zadovoljstvo.


Nazad



Ključne reči za povezane vesti:
studenti, praksa



preuzimanje-dokumenata

informator

javne nabavke

foto-galerija

newsletter

Konkursi



Informator o radu
Registar administrativnih postupaka

Stakeholders' Forum


DAVID obrasci


post