print


19.06.2015.

Obaveštavaju se zapovednici i starešine plovila, preduzeća rečnog saobraćaja i vodoprivrede, nadležni organi i organizacije kao i ostali zainteresovani učesnici u plovidbi o sledećem:

Zbog bezbednosti unutrađnje plovidbe, a zbog realizacije vežbe Vojske Srbije
ZABRANJUJE SE
svaka plovidba kao i prisustvo svim plovnim objektima i učesnicima u plovidbi na potezu reke Tise od km 08,00 do 22,00 (u reonu naseljenog mesta Titel): - dana 25.06. i 26.06.2015. god u vremenu od 08,00 do 19,00 časova;

U vreme zabrane plovidbe, brodovi i sastavi kao i ostali učesnici u plovidbi, dužni su da se pridržavaju odredaba ovog "Saopštenja brodarstvu" te da blagovremeno obustave plovidbu i zaustave se na za to određenim mestima. Prekid i početak plovidbe vršiće stražarski čamci isticanjem znaka zabrane "A.1." za prekid i znaka "E.1." za početak plovidbe ostalih učesnika u plovidbi, shodno odredbama čl. 83 "Uredbe o uslovima za plovidbu i pravilima plovidbe na unutrašnjim vodama" ("Sl. glasnik RS" br. 96/14)

Prilikom prolaska ovim potezom reke Tisa obrate posebnu pažnju i prilagode svoj način plovidbe i manevrisanja, brzinu plovidbe i gabarite sastava, vodeći računa o naredbama stražarskih čamaca, plovidbenim, hidrometeorološkim i drugim prilikama na ovom potezu.

Svaki prekršaj odredaba ovog "Saopštenja brodarstvu" smatraće se prekršajem unutrašnje plovidbe i kazniće se po "Zakonu o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama" ("Sl. glasnik RS" br.73/10, 121/12, 18/15)

Šef Lučke kapetanije Novi Sad
Za ispostavu Titel
Boris Oreb


Nazad



Ključne reči za povezane vesti:
vojna, vežba



preuzimanje-dokumenata

informator

javne nabavke

foto-galerija

newsletter

Konkursi



Informator o radu
Registar administrativnih postupaka

Stakeholders' Forum


DAVID obrasci


post