print


14.07.2008.

Obaveštavaju se zapovednici i starešine brodova, preduzeća rečnog saobraćaja i vodoprivrede, nadležni organi i organizacije kao i ostali zainteresovani učesnici u plovidbi rekom Tisa :

Da producentska kuća "Salajka" iz Novog Sada, realizuje snimanja igranog filma, na Tisi kod Ade, na km 102,500 do km 104,00 u vremenu od 14. jula 2008.g. do 11. septembra 2008.g.

Da će se u dane : 15 i 16 jula 2008.g. u vremenskom intervalu od 20,00 do 06,00 časova, raditi noćna snimanja, a radi osvetljavanja izgrađenog objekta za potrebe snimanja filma.

Da će se koristiti dva pontona, sa dva agregata, i rasvetnim telima (postavljeni na Banataskoj strani-leva obala Tise) i osvetljavati prostor na suprotnoj strani (plaža u Adi - desna obala Tise) gde su izgrađeni objekti i gde je prostor snimanja filma.

U vreme snimanja, i danju i noću, neće biti obustavljanja plovidbe na sektoru.

Upozoravaju se brodovi i sastavi kao i svi ostali učesnici u plovidbi, koji prolaze kroz ovaj sektor da obrate posebnu pažnju pri plovidbi i manevrima, te da prilagode način plovidbe i manevre, danju i noću, uslovima na ovom sektoru.

Svi brodovi i sastavi koji plove ovim sektorom obavezni su se po dolasku najaviti zvučnim signalom i radio stanicom na kanalu 16. dežurnom brodu, te u slučaju potrebe blagovremeno i obustaviti plovidbu i zaustaviti se na za to predviđenim sidrištima.

O svim promenama stanja i uslova na ovom delu plovnog puta reke Tisa, Lučka Kapetanija Senta će redovno obaveštavati zainteresovane u plovidbi putem "Saopštenja Brodarstvu"

Iz Lučke Kapetanije Senta br 342-6-18/08 od 14.07.2008.g.

Šef Lučke Kapetanije
Kap. Drago Vujinović


Nazad



Ključne reči za povezane vesti:
Snimanje, Film



preuzimanje-dokumenata

informator

javne nabavke

foto-galerija

newsletter

Konkursi



Informator o radu
Registar administrativnih postupaka

Stakeholders' Forum


DAVID obrasci


post