print


12.04.2012.

Obaveštavaju se brodarstva, zapovednici brodova, starešine plovila, preduzeća rečnog saobraćaja i vodoprivrede, nadležni organi i organizacije, marine i nautički  klubovi i ostali učesnici u plovidbi,

1. Da je dana 11.04.2012. godine izvršena dopuna privremenog obeležavanja plovnog puta od km. 1174 do km. 1179 reke Dunav radi nastanka izgradnje privremenog pomoćno skelskog mosta na km. 1176+100 reke Dunav, od desne obale reke Dunav (Zemun) prema desnoj ivici plovnog puta a koji će biti sastavni deo izgradnje novog drumskog mosta Zemun - Borča.

2. Da se izgradnjom privremenog pomoćnog skelskog mosta, plovidba brodova, brodskih sastava i svih ostalih  plovila, izmeštena u obeleženi plovni put širine 130 metara, bliže desnoj obali reke Dunav.

3. Sidrenje plovnih objekata vršiti prema postavljenoj obalnoj i plutajućoj signalizaciji.

Upozoravaju se svi učesnici u plovidbi plovnim putem reke Dunav u zoni izgradnje novog drumskog mosta Zemun - Borča od km 1174-1179, da svoju brzinu prilagode opštoj bezbednosti plovidbe, obzirom da je na km. 1176+100 od leve obale reke Dunav - Borča, izgrađen i montiran privremeni pomoćni skelski most u dužini od 414 metara, poprečno u odnosu na rečni tok prema levoj ivici plovnog puta, a u toku su radovi na izgradnji dela mosta sa desne strane reke dunav (Zemun) prema desnoj ivici plovnog puta koji je obeležen propisanim plovnim oznakama.

Upozoravaju se učesnici u plovidbi da se tokom plovidbe u zoni izgradnje ovog drumskog mosta, strogo pridržavaju odredaba o plovidbi na unutrašnjim plovnim putevima, kao i posebnih nautičkih uslova propisanih rešenjem Lučke Kapetanije Beograd.


Prilog:




Šef Lučke Kapetanije
Branislav Milešić


Nazad



Ključne reči za povezane vesti:
Privremeno obeležavanje plovnog puta


Povezane vesti:

04.01.2012 Beograd - Saopštenje br. 01/12

preuzimanje-dokumenata

informator

javne nabavke

foto-galerija

newsletter

Konkursi



Informator o radu
Registar administrativnih postupaka

Stakeholders' Forum


DAVID obrasci


post