print


10.09.2009.

o obustavi plovidbe u Čukaričkom rukavcu na km 4+00 reke Save

Obaveštavaju se zapovednici brodova, starešine plovila, brodarska preduzeća, vlasnici čamaca i jahti, marina, sportskih klubova i privezišta kao i druga zainteresovana pravna i fizička lica.
Da se zbog izvođenja radova na mostu preko reke Save a zbog potreba transporta betona preko usidrenih skela na km 4+00 r.Save (desna obala do špica Ade Ciganlije), u potpunosti obustavlja plobidba kroz čukarički rukavac u sledećem terminu:
Dana 16.09.2009. od 16.00 časova do 18.09.2009. do 16.00 časova

Izvođač radova će u navedenom terminu a u skladu sa Pravilima plovidbe na slivu reke Sava (Odluka 30/07), propisno obeležiti sektor obustave plovidbe u dnevnim i noćnim uslovima, znacima za regulisanje plovidbe i to:
A.1. Zabrana ulaska (opšti znak)
A.9 Zabrana stvaranja talasa
I uspostaviti dežurnu službu radi kontrole navedenih radova a koja će biti u stalnom kontaktu sa dežurnim službenicima Lučke kapetanije Beograd.
Svako ugrožavanje bezbednosti plovidbe, izvođenja radova na vodi, ljudskih života i imovine i nepoštovanja odredaba ovog "Saopštenja brodarstvu", smatraće se prekršajem unutrašnje plovidbe i kazniće se po Zakonu o unutrašnjoj plovidbi. (Sl. glasnik SRS br.54/90)

Lučki kapetan
Ivan Jovanović


Nazad



Ključne reči za povezane vesti:
Obustava plovidbe, Čukarički rukavac



preuzimanje-dokumenata

informator

javne nabavke

foto-galerija

newsletter

Konkursi



Informator o radu
Registar administrativnih postupaka

Stakeholders' Forum


DAVID obrasci


post