print


30.04.2014.

Obaveštavaju se zapovednici i starešine brodova, preduzeća rečnog saobraćaja i vodoprivrede, vlasnici malih plovnih objekata, čamaca i plutajućih objekata, kao i ostali zainteresovani učesnici u plovidbi o sledećem:

Da se od dana 30.04.2014. do dana 01.05.2014 god na km 3+350 ispod klisanskog mosta kanala HS DTD „Novi Sad – Savino Selo“ vrše radovi bušenja korita radi uzimanja uzoraka rečnog dna.

U vreme odvijanja radova biće moguća plovidba svim brodovima uz prethodnu najavu namere prolaska putem telefona broj 062 61 54 40 ili radio – vezom sa brodom imena „ANA“ na kanalu 16 UKT – VHF, kao i davanjem jednog dugog zvučnog signala brodskom sirenom.

Skreće se pažnja svim učesnicima u plovidbi da pri plovidbi na ovom potezu reke Dunav obrate posebnu pažnju prilikom plovidbe i manevrisanja, podese gabarite sastava (dužinu i širinu) kao i da smanje brzinu plovidbe, poštuju sva pravila plovidbe a sve u cilјu zaštite lјudskih života, materijalnih dobara, životne sredine i bezbednosti plovidbe.

U slučaju obustave plovidbe, svi učesnici u plovidbi biće blagovremeno obavešteni da se zaustave na za to bezbednom mestu i sačekaju prestanak zabrane.

Svaki prekršaj odredaba ovog "Saopštenja brodarstvu" smatraće se prekršajem unutrašnje plovidbe i kazniće se po Zakonu o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama (Sl. glasnik RS 73/10).

Iz Lučke kapetanije Novi Sad, dana 30.04.2014., broj: 342-4/14-USB

LUČKI KAPETAN
Oreb Boris


Nazad



Ključne reči za povezane vesti:
Bušenje


Povezane vesti:

21.10.2013 S.Mitrovica - br. 9/13

preuzimanje-dokumenata

informator

javne nabavke

foto-galerija

newsletter

Konkursi



Informator o radu
Registar administrativnih postupaka

Stakeholders' Forum


DAVID obrasci


post