print


15.10.2012.

Obaveštavaju se zapovednici i starešine  plovila , preduzeća rečnog saobraćaja i vodoprivrede, nadležni organi i organizacije kao i ostali zainteresovani učesnici u plovidbi o sledećem :

Iz razloga bezbednosti unutrašnje plovidbe zbog realizacije vežbe Vojske Srbije

ZABRANјUJE SE
        

svaka plovidba na potezu reke Tisa od Km 8+000 do Km 13+000 kao i prisustvo svim plovnim objektima i učesnicima u plovidbi danima od 22. 10. do 25. 10. 2012. godine u vremenu od  07 00 do 15 00 časova . U vreme zabrane plovidbe , brodovi i sastavi kao i svi ostali učesnici u plovidbi , dužni su da se pridržavaju odredba ovog  „Saopštenja Brodarstvu” te da blagovremeno obustave plovidbu i zaustave se na za to određenim mestima.

Prekid i početak plovidbe vršiće stražarski čamci isticanjem znaka zabrane „A.1.” za prekid i znaka „ E.1.” za početak plovidbe ostalih učesnika u plovidbi , shodno odredbama čl. 6.08.  Pravilnika o plovidbi na UPP i OOPD.

Prilikom prolaska ovim potezom reke Tisa obrate posebnu pažnju i prilagode svoj način plovidbe i manevrisanja , brzinu plovidbe i gabarite sastava , vodeći računa o naredbama stražarskih čamaca , plovidbenim , hidrometerološkim i drugim prilikama na ovom potezu.

Svaki prekršaj  odredaba ovog „Saopštenja brodarstvu” smatraće se prekršajem unutrašnje plovidbe  i kazniće  se po Zakonu o plovidbi i lukama na unutrašnjim vodama (Sl.glasnik RS 73/10). 

Kontakti                                                                                                                                                                          
Lučka kapetanija Titel
Potiski kej 1
21240 Titel
Tel:  021-862-133
Fah: 021-862-167
Mob:064-2746025
E-mail : kapetanijatitel@ptt.rs

Lučki Kapetan
Ivica Butirić


Nazad



Ključne reči za povezane vesti:
Vežba Vojske Srbije


preuzimanje-dokumenata

informator

javne nabavke

foto-galerija

newsletter

Konkursi



Informator o radu
Registar administrativnih postupaka

Stakeholders' Forum


DAVID obrasci


post