print


11.06.2008.

Obaveštavaju se zapovednici i starešine brodova, preduzeća rečnog saobraćaja i vodoprivrede, nadležni organi i organizacije kao i ostali zainteresovani učesnici u plovidbi rekom Tisa :

Da se obustavlja svaka plovidba u zoni gradilišta u Adi, na reci Tisa, na km.102+160 (most preko reke Tisa), a zbog radova na montaži sekcije čeličnog mosta.

Zabrana plovidbe kroz ovaj sektor Tise počinje u subotu: Dana 14.06.2008.g. od 06,00 časova, i trajaće neprekidno do nedelje: dana 15.06.2008.g. do 22,00 časova.
Plovila koja će učestvovati u radovima montaže mostne konstrukcije su : potiskivač "Tangomar" i "Makiš" i trimaran sa dizalicom.

Prekid i početak plovidbe vršiće stražarski čamci i dežurni brodovi na gradilištu, isticanjem znaka i signala zabrane plovidbe, danju i noću.

Uzvodno i nizvodno od gradilišta, biće u vreme zabrane plovidbe, postavljeni znaci i crvena svetla za zabranjen prolaz i plovidbu na sektoru.

U vreme zabrane plovidbe, brodovi i sastavi kao i svi ostali učesnici u plovidbi, ovim sektorom, obavezni su se po dolasku najaviti radio stanicom na kanalu 16 dežurnom brodu na gradilištu, te blagovremeno obustaviti plovidbu i zaustaviti se na za to određenim mestima, do isteka zabrane kretanja kroz sektor gradilišta.
Svi su učesnici u plovidbi ovim sektorom dužni da obrate posebnu pažnju i da prilagode način plovidbe, uslovima na sektoru izvođenja radova.

Iz Lučke Kapetanije Senta br 342-6-14/08 od 11.06.2008.g.

Šef Lučke Kapetanije
Kap. Drago Vujinović


Nazad



Ključne reči za povezane vesti:
Obustava plovidbe, Gradilište



preuzimanje-dokumenata

informator

javne nabavke

foto-galerija

newsletter

Konkursi



Informator o radu
Registar administrativnih postupaka

Stakeholders' Forum


DAVID obrasci


post