print


26.03.2008.

Obaveštavaju se zapovednici i starešine brodova, preduzeća rečnog saobraćaja i vodoprivrede, nadležni organi i organizacije kao i ostali zainteresovani učesnici u plovidbi rekom Tisa o sledećem :

Da se obustavlja plovidba rekom Tisa, dana 28.03.2008., na sektoru gradilišta u Adi - Km.102+160: Zona izgradnje mosta preko reke Tisa.

Zabrana plovidbe kroz sektor će biti u vremenskom intervalu: od 07,00 do 17,00 časova.
Zabrana se uspostavlja zbog izvođenja radova u zoni gradilišta mosta kod Ade, a zbog montaže sekcije čeličnog mosta na pilonski stub.
Plovila koja če učestvovati u radovima montaže mostne konstrukcije su: potiskivač "Tangomar" i "Makiš" i trimaran sa dizalicom.
Prekid i početak plovidbe vršiće stražarski čamci s crvenim barjačićima i isticanjem znaka zabrane "A.1" za prekid i znaka "E.1" za početak plovidbe kroz sektor gradilišta.
U vreme zabrane plovidbe, brodovi i sastavi kao i svi ostali učesnici u plovidbi ovim sektorom obavezni su se po dolasku najaviti radio stanicom na kanalu 16. dežurnom brodu na gradilištu, te blagovremeno obustaviti plovidbu i zaustaviti se na za to određenim mestima, do isteka zabrane kretanja kroz sektor gradilišta.

Svi učesnici u plovidbi ovim sektorom dužni su da obrate posebnu pažnju i oprez pri plovidbi i manevrima, te da prilgode način plovidbe i manevre, uslovima na sektoru izvođenja radova.

Iz Lučke Kapetanije Senta br 342-6-11/08 od 26.03.2008.g.

Šef Lučke Kapetanije
Kap. Drago Vujinović


Nazad



Ključne reči za povezane vesti:
Obustava plovidbe, Gradilište



preuzimanje-dokumenata

informator

javne nabavke

foto-galerija

newsletter

Konkursi



Informator o radu
Registar administrativnih postupaka

Stakeholders' Forum


DAVID obrasci


post