print


16.05.2011.Индустријски форум
у оквиру пројекта „RISING“ биће одржан 01. Јуна 2011. године, у Кладову, у хотелу „Aquastar Danube“. Организатор форума је Дирекција за водне путеве, у сарадњи са виа донау – аустријском компанијом за пловне путеве. Циљ овог догађаја је промоција речних информационих сервиса и њиховог значаја за развој унутрашње пловидбе у Републици Србији. Очекује се велики број учесника из земље (укључујући представнике министарства, државних институција који су корисници РИС-а, бродарских компанија, логистичких компанија, лука, привредне коморе, образовних институција), као и из других подунавских земаља (у виду администрација за пловне путеве и РИС оператера). Радни језици форума ће бити српски и енглески, уз симултани превод.

Молимо Вас да потврду учешћа и списак учесника из Ваше институције (максимум двоје) доставите електронским путем, на е-маил адресу imitrovic@plovput.rs, најкасније до 25. маја 2011. године. Број учесника је ограничен капацитетом конференцијске сале.

„RISING“ је истраживачко-развојни пројекат који је кофинансиран у оквиру „FP7“ програма ЕУ. Ради се о трогодишњем пројекту (2009-2012), чији је циљ истраживање могућности примене речних информационих сервиса у пословању приватног сектора и интеграција унутрашње пловидбе у интермодалне транспортне ланце. Дирекција за водне путеве је једина организација из Србије која је партнер на овом пројекту. Више информација о пројекту РИСИНГ можете пронаћи на званичној интернет презентацији пројекта (www.rising.eu), као и на интернет презентацији Дирекције за водне путеве.


NazadКључне речи за повезане вести:
RISING, Индустријски форум


О нама Активности Међународне активности Пројекти Пловидба Прописи Услуге Медија центар Линкови
RSSPlovput FacebookPlovput TwitterPlovput InstagramPlovput Youtube

Вести

Вести и актуелности